Over Vitaal

Wij zijn Bewindvoering Vitaal gevestigd in Almelo, Overijssel. Wij bewindvoerder van velen mensen in heel Nederland. De reden dat wij vele klanten in het land hebben zitten komt vanwege ons persoonlijk contact en professionaliteit. De reden dat wij vele klanten in het land hebben, komt door ons persoonlijke contact en professionaliteit. Door vele technologische vooruitgangen proberen wij met de tijd mee te gaan, voornamelijk door zoveel mogelijk via het internet te regelen. Hierdoor kunt u van ons sneller een reactie verwachten en kunnen wij sneller zaken voor u afhandelen.

Bewindvoerder

Bij ons hebben we twee bewindvoerders, Martijn en Florian. U zult ten alle tijden een van ons aan de lijn krijgen wanneer u contact met ons op neemt. Zowel Martijn als Florian zijn gespecialiseerd op verscheidene vlakken. Florian heeft veel kennis in huis van schulden, wanneer u voornamelijk schuld problemen heeft kan Florian u goed te woord staan. Martijn heeft een maatschappelijke achtergrond. Martijn heeft veel maatschappelijke kennis, hierbij kunt u denken aan mensen die ook met de zorg gerelateerd worden zijn?. Door deze combinatie kunnen wij de beste service verlenen voor u of uw naasten.

Bij ons kunt u aangeven bij wie u zich het fijnst voelt, deze medewerker zal dan uw bewindvoerder worden. Dit vinden wij erg belangrijk aangezien het  over uw financiën gaat. Over uw financiën moet u zich fijn kunnen voelen. Wanneer u tegen problemen aanloopt die zowel maatschappelijk zijn als schulden gerelateerd dan kan het ook zijn dat wij verzoeken om ons beide als bewindvoerder te nemen zodat wij ten alle tijden u kunnen voorzien van de beste ondersteuning.