Contact

Bent u op zoek naar informatie over bewind of wilt u zich aanmelden voor bewindvoering?

Wat u moet weten over onze bewindvoering

Bewindvoering Vitaal is een landelijke organisatie en is actief in negen van de twaalf provincies. Om er altijd voor te zorgen dat onze cliënten de aandacht, contact en de hulp krijgen waar naar gevraagd wordt hebben wij specifieke bewindvoerders in elke regio om u te ondersteunen. Doordat wij altijd lokaal werken kennen wij de wegen in de regio en weten wij welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Samen met onze kernwaardes proberen wij altijd de beste dienstverlening te leveren.

Bewindvoering Vitaal heeft als kernwaardes de volgende; Professionaliteit, Integriteit en Transparantie. In elke van onze werkzaamheden proberen wij de kernwaardes waar te kunnen maken. Hierbij kunt u denken aan een digitaal systeem waar u 24 uur per dag kan inloggen om uw financiële gegevens in te zien. Al onze post wordt verwerkt in Zwolle, de oprichtingsplek van de bewindvoering. Wanneer u enige vragen heeft over onze werkwijze, informatie of wanneer u zich wilt aanmelden voor bewind dan kunt u rechts het formulier invullen of hieronder de contact mogelijkheden bekijken.

Wanneer u te maken heeft met schuldeisers kan het erg vervelend zijn. Wanneer u onder bewind staat zullen alle schuldeisers zich moeten melden bij de bewindvoerder, vervolgens zal de bewindvoerder communicatie onderhouden met hen. Vervolgens zal gekeken worden wat mogelijk is met de schuldenlast. Heeft u problemen met schuldeisers? Dan kan u vaak beter niet te lang wachten met actie te ondernemen.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-0290 570.

[wpforms id=”836″]

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch, per email en per briefpost doen.