In Almelo zijn er verschillende bewindvoerders actief die werkzaamheden verrichten na de onder bewindstelling door de kantonrechter, in uw geval zal dit de rechtbank in Almelo zijn. De afdeling bewind zal u aanvraag voor beschermbewind beoordelen.
U wilt natuurlijk de beste, en misschien wel het belangrijkst, een betrouwbare bewindvoerder. In deze blog willen wij u graag wijzen op een aantal punten wat belangrijk is voor de keuze van een bewindvoerders. Daarnaast proberen wij ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor de juiste bewindvoerder in Almelo en de regio Twente.

Aanwezige bewindvoeringen

in Almelo en Twente  zijn er veel bewindvoerders aanwezig. Vele bewindvoeringen zijn kleine organisaties die weinig cliënten verzorgen. Deze bewindvoerders zien zichzelf graag als hobby bewindvoerder. Je merkt vaak dat kleine bewindsbureaus minder kennis hebben. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw schulden af, of wanneer u door andere redenen niet zelfstandig uw financiën kunt beheren, dat dit op een goede en juiste manier wordt gedaan. Wij, van Bewindvoering Almelo zijn een extensieve organisatie. Bij ons ligt de hoofd focus volledig op u. Wij hebben een kort lijstje gemaakt met wat wij zien waarover mensen vaak ontevreden zijn over bewindvoerders.

Matig plan van aanpak
Weinig aandacht
Geen rekeningoverzichten

Geregeld komt het voor dat mensen willen overstappen naar ons, van bewindvoering Almelo. Vooral het telefonisch bereikbaar gedeelte is vaak slecht vertegenwoordigd. Hierbij zijn sommige bedrijven maar één uur per dag telefonisch bereikbaar, en vaak wordt dit zelfs niet eens nagekomen.

Digitaal in Almelo

Wij merken dat onze cliënten steeds meer behoefte hebben om zaken digitaal af te kunnen handelen. Hieraan hebben wij gehoor gegeven. Bij ons kan je online aanvragen indienen. Internet is een perfecte mogelijkheid voor de cliënten om snel, eenvoudig en gratis (beltegoed) een aanvraag in te dienen. Helaas merken wij dat vele bewindvoerders erg traditioneel zijn, en de mogelijkheid van online indienen niet mogelijk maakt. Wij van Bewindvoering Vitaal, actief in Almelo en de regio Twente willen ons hierin onderscheiden.