Bewindvoering ElstHeeft u op het moment schulden of kunt u vanwege andere redenen moeilijk uw bankzaken doen? Met bewindvoering zorgen wij ervoor dat u weer een stabiel leven kunt leiden. Onze bewindvoering is actief in Elst en bied vele mogelijkheden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Het eerste wat belangrijk is om te doen is uw huidige inkomsten en uitgaven stabiliseren. Dit wordt gedaan door complexe berekeningen te maken, en te kijken op welke subsidies u recht heeft. Ook zullen wij alle instanties aanschrijven, en in kennis stellen van de onderbewindstelling. Hierdoor zal alle post en mailcontact door ons, bewindvoering Elst, lopen.

Onze bewindvoerder in Elst

Wij vinden het erg belangrijk dat de onderbewindgestelden zich op hen gemak voelen. Hierdoor hebben wij een specifiek persoon aangewezen voor Elst. Dit hebben wij specifiek gedaan zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft, maar ook dat we bekend zijn bij de juiste instanties. Hieronder hebben wij een aantal zaken genoteerd wat een bewindvoerder voor u kunt betekenen.

  • Afhandelen van schuldeisers
  • Stabiliteit creëren
  • Aanvraag toeslagen en subsidies
  • Oplossings– en doelgericht werken

Doordat ons personeel voldoet aan de voorwaarden gesteld door de rechtbank en onze branchevereniging weet u zeker dat u de juiste personen te spreken krijgt. Om toch tot een passend bewind te komen is een persoonlijk gesprek altijd een ‘must’ zodat u een indruk van ons krijgt en wij een indruk van u.

Is bewindvoering wat voor mij?

Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen, en het antwoord kan natuurlijk zowel ja als nee zijn. Het is vrij simpel te stellen, als u op het moment geen actie onderneemt over uw financiële situatie is er dan een kans aanwezig dat er problemen zullen komen? Hierbij denkend aan schuldeisers, maar ook bijvoorbeeld wanneer de wasmachine kapot gaat. Heeft u een duidelijk budget? Wanneer u deze vragen kunt beantwoorden, en er kunnen problemen ontstaan of er is geen duidelijk budget dan kan bewindvoering een goede oplossing zijn. Bewindvoering kan zowel tijdelijk als voor een lange tijd ingezet worden. Dit is erg afhankelijk van uw eigen situatie.

Om te kunnen kijken of het inderdaad een goede optie voor u is kunt u hieronder ons aanmeld formulier invullen en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk terug bellen.Aanmeldknop pijl

 

Er wordt samengewerkt met Gemeente Overbetuwe