Bewindvoering LeeuwardenKomt het bij u voor dat u tijdelijk of langdurig uw financiële belangen moeilijk kan behartigen? Met bewindvoering helpen wij mensen met lichamelijke of geestelijke problemen wat kan voorkomen door ziekte of ouderdom om de bankzaken toch goed te regelen. Ook helpen wij mensen met problematische schulden, om ervoor te zorgen dat er geen hoge kosten gemaakt worden door incasso bureau’s of deurwaarders. Uiteraard gaan wij ook kijken, wanneer er een schuldenproblematiek aanwezig is, om een passende oplossing te vinden.

In principe doen wij uw administratie voor u. Wij van Bewindvoering Leeuwarden zijn actief in de regio Leeuwarden maar ook omliggende plekken.

Onze bewindvoerders in leeuwarden

Omdat wij weten dat Friesland en in het bijzonder Leeuwarden een unieke regio is hebben wij een specifieke bewindvoerder en service opgericht voor de regio. Onze service, Bewindvoering Leeuwarden, zorg ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Omdat wij bekend zijn in de regio kunnen wij u ondersteunen waar mogelijk en eventueel doorverwijzen wanneer u hier behoefte aan heeft. Al met al proberen wij een zo’n persoonlijk mogelijke aanpak te handteren aangezien ieder persoon anders is met andere wensen.

Wat is beschermingsbewind?

Beschermingsbewind is bedoeld om uw financiële zaken te beschermen en behartigen. Met tussenkomst van de kantonrecht, waar u uw verzoek tot onderbewindstelling kunt indienen, wordt uw gehele financiële administratie uit handen genomen door een bewindvoerder. Bewindvoering  is onze specialisatie waarbij u erop kunt vertrouwen dat het een onafhankelijke en professionele partij is die uw belangen behartigd.  Wat houdt beschermingsbewind in? Wat regelen wij en wat betekent dit voor u?

  • Inventarisatie inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden.
  • Stabilisatie van u financiële situatie.
  • Voorzieningen aanvragen (zoals toeslagen, kwijtscheldingen).
  • Inventarisatie en doorvoering verhoging beslagvrije voet.
  • Voorkomen – waar mogelijk – dat nieuwe schulden ontstaan.
  • Betaling van alle rekeningen.
  • Verzorging belastingaangifte.
  • Persoonlijk contact.
  • U post wordt rechtstreeks naar de bewindvoerder gestuurd.
  • U ontvangt een vast bedrag aan week- of maandgeld voor persoonlijk onderhoud.

Bent u geinteresseerd in bewindvoering, en denkt u dat het een goede oplossing is voor u? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te bellen op 085-0290 570 of vul ons onderstaand contact formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Aanmeldknop pijl

 

Bewindvoering Leeuwarden werkt samen met gemeente Leeuwarden