Bewindvoering Lelystad Helpt U

Bewindvoering Lelystad biedt de juiste ondersteuning voor de bankzaken. Onze bewindvoerders voldoen aan alle eisen gesteld door onze branchevereniging en rechtbank zodat u weet dat u de zorg krijgt die u kunt verwachten.

Over Bewindvoering Lelystad

heeft u al uw bankzaken goed op een rijtje, en heeft u zichzelf een duidelijk budget gesteld? Wordt er ook aan dat budget gehouden? Wanneer u moeite heeft uw bankzaken dan kan bewindvoering u hiermee ondersteunen. Vele mensen in Nederland hebben problemen met de financiën. Dit kunnen wij ons ook goed voorstellen. De samenleving is steeds complexer geworden en schulden zijn al snel ontstaan. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld de toeslagen, waar elke keer dat het inkomen veranderd het aangepast moet worden. Ook gemeentelijke kwijtscheldingen zijn niet gemakkelijk. Voor mensen die problemen hebben met de bankzaken is er bewindvoering. Wij van Bewindvoering Lelystad doen ons best om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Een Lelystadse Bewindvoerder

De polder is een uniek iets in Nederland. Flevoland is een plek dat alle Nederlanders bij elkaar gemaakt hebben. Hierdoor is er een unieke cultuur aanwezig in de provincie. Vanwege de cultuur hebben wij ervoor gezorgd dat er een specifieke bewindvoerder voor de provincie Flevoland. Hierdoor hebben wij een specifieke service opgericht, Bewindvoering Lelystad. Doordat wij lokaal werken weten wij wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn. De gemeente bied vele mogelijkheden, maar niet iedereen weet deze goed te benutten. Wij kunnen u helpen en ondersteunen wanneer u dat wilt.

Onder bewind kan u komen te staan vanwege twee redenen. De eerste reden is dat u lichamelijk of mentaal niet meer in staat bent uw belangen goed te behartigen. De tweede is vanwege problematische schuld. Met problematische schuld zullen wij alle schuldeisers voor u aanschrijven en kijken naar een passende oplossing. Als het contact zal dan met ons lopen en niet met u. Dit geeft vaak rust en stabiliteit.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-0290 570.

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Hoe Bewind u kan Helpen

Wanneer u onder bewind staat zullen wij al uw bankzaken regelen. Wij zullen ervoor zorgen dat de vaste lasten betaald worden, maar ook dat er potjes gemaakt kunnen worden voor uitgaven die er voor u toe doen. Zo kan u bijvoorbeeld denken aan een weekendje weg met de kinderen. Het volgende is het stappenplan van onderbewindstelling.

Bent u van mening dat bewindvoering eventueel iets voor u zou kunnen zijn? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Ook kunt u ons contact formulier invullen en wij zullen u dan terug bellen.

Bewindvoeirng Lelystad werkt samen met gemeente Lelystad

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.