Bewindvoering Spijkenisse

Op zoek naar kwalitatief bewind? Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare aanpak

Over Bewindvoering Spijkenisse

Het komt helaas regelmatig voor dat mensen problemen hebben met het behartigen van de bankzaken, dit komt regelmatig door ontslag, een scheiding of andere moment die het leven veranderen. Dit is ook vrij logisch aangezien we in een vrij complexe samenleving zitten met toeslagen, subsidies en verschillende belastingen. Toch is het van belang om een oplossing te zoeken wanneer er problemen zijn met de financiën. Bewindvoering Spijkenisse helpt deze mensen op nieuwe stappen in het leven te zetten om schuldvrij te worden of financieel stabiel te worden.

Over onze bewindvoerders

De bewindvoerders van Bewindvoering Spijkenisse hebben alle kennis in huis om zelfs complexe problemen op te lossen, en hebben hier jaren ervaring in. Ook hebben alle bewindvoerders ten minste een HBO diploma zodat we onze cliënten kunnen verzekeren van de juiste zorg. Ook wordt er jaarlijks door de rechtbank en branchevereniging gecontroleerd of aan alle eisen voldaan worden, uiteraard is dit het geval.

Onze bewindvoerders doen aan een persoonlijke aanpak, elk scenario is anders en wordt op een andere manier opgelost. Wij zijn van mening dat wij er altijd gezamenlijk uit kunnen komen.

 

Wordt direct geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

Mensen Geholpen

Onderbewindgestelden in Nederland

Werkwijze

w

Telefonisch contact

U kunt ons formulier invullen, of bel ons gerust even op. Wij zullen gezamenlijk bespreken waar u tegenaan loopt en of bewindvoering inderdaad een optie voor u is. Vervolgens gaan we kijken wanneer we een afspraak met u kunnen inplannen. Wij begrijpen dat u graag snel en afspraak zou willen maken, wij doen altijd ons best om dit zo spoedig mogelijk met u te bespreken. Eenmaal een datum geprikt dan komen wij op de desbetreffende tijd en datum bij u langs.

Persoonlijk Gesprek

Wij komen in principe bij u thuis langs, tenzij u gelieve op ons kantoor wilt komen. Onze voorkeur gaat uit om bij u thuis langs te komen aangezien wij hierdoor een goede indruk van u en uw situatie kunnen krijgen. De bewindvoerder is er om uw belangen te behartigen. Tijdens het gesprek zullen de mogelijkheden voor bewindvoering besproken worden, en kijken of het goed bij u past. Vervolgens zullen de formulieren ingevuld worden.

Aanvraag Indienen

Eenmaal alle gegeven aanwezig zullen we, wanneer u akkoord gaat, het verzoek indienen bij de rechtbank. De rechtbank zal zich buigen over het verzoek en bekijken of het inderdaad noodzakelijk is om u onder bewind te stellen. Mogelijk wordt er een hoorzitting ingepland. Eenmaal het bewind uitgesproken zal er een beschikking worden opgemaakt dit is het bewijsstuk vanuit de rechtbank dat het bewind is uitgesproken.

/

i

Ontvangen Beschikking

Wanneer het bewind is uitgesproken zal de beschikking door de rechter worden opgesteld. Wanneer de beschikking is ontvangen gaan wij gelijk bezig om alles zo snel mogelijk in orde te maken, de beschikking geeft on hiervoor de rechtelijke macht. Hierbij kunt u denken aan het aanschrijven van de partijen waar u financiële relaties mee heeft.

Ontvangen Bankrekeningen

Het eerste wat de bewindvoerders van Bewindvoering Spijkenisse voor u zal doen wanneer u onder bewind staat is nieuwe bankrekeningen aan te vragen. Wij zullen een beheerrekening en leefgeldrekening voor u openen. Op de beheerrekening zullen alle inkomsten komen en vaste lasten betaald worden. Op de leefgeldrekening wordt wekelijks of maandelijks een bedrag gestort. Dit is het bedrag dat u vrijuit kunt besteden, maar ook zeker weet dat alle vaste lasten betaald worden.

l

Aanschrijven Instanties

Wanneer eenmaal de bankrekeningen zijn aangevraagd kan het bewind opgestart worden. Wij zullen alle bekende instanties en gemeente Nissewaard in kennis stellen dat wij op het moment verantwoordelijk zijn voor de financiën. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat alle inkomsten en vaste lasten vanuit de beheerrekening wordt gedaan. Tevens onderhouden wij ook het contact met mogelijke schuldeisers. Wij merken dat meeste mensen bewindvoering ervaren als rust en stabiliteit.

Daar zitten nogal wat haken en ogen aan

Wanneer iemand schulden probeert op te lossen merken velen dat er nogal veel haken en ogen aan zitten, hierdoor is een budgetplan noodzakelijk om te hebben. Heeft u problemen met het budget? Neem dan gerust contact met ons op te kijken naar een passende oplossing.

Minder inkomen en hogere kosten, hoe los ik dit op?

Wanneer als loopt zoals het loopt zijn er vaak geen problemen, het is vaak wanneer er iets belangrijks gebeurd zoals een ontslag, scheiding of andere levensgebeurtenis dat de problemen ontstaan. Velen zien dan dat het inkomen omlaag gaat, maar vaak de kosten omhoog. Mogelijk dat u op zoek moet gaan naar een nieuwe woning en hier zitten vaak veel kosten aan vast.

De kosten verlagen is toch vaak lastiger dan door velen wordt ingeschat. Toch hebben we een aantal tips voor u om uit deze lastige tijd te komen. Ook kan een financiële crisis er hard in slaan.

De kosten verlagen

Het eerste wat meeste mensen doen is het huidige uitgaven bekijken met anderen, vaak kan je het meest leren van je naasten. Neem bijvoorbeeld de telecom een keer goed onder de loep. Hou er rekening mee wat je nodig hebt, sommige mensen kijken helemaal geen tv meer, waarom zou je dan betalen voor een tv abonnement? Een alleen internet abonnement kan je namelijk al krijgen voor 25 euro per maand! Stel dat je hierdoor 20 euro per maand bespaart dan houdt dat in dat je 240 euro per jaar bespaart, dat is toch een leuk extra om te hebben.

Een andere simpele oplossing is om te kijken of je kan besparen op gas en elektra. Dit zijn ook vaak kosten die velen maar voor lief nemen. Wanneer je hier een half uur aan spendeert kan je soms al 300 euro per jaar besparen. Dat is toch een leuk uurloon.
Het meest lastige om mee te besparen maar wat het meest kan opleveren zijn de verleidingen, het keertje dat je toch even op het terras gaat zitten bijvoorbeeld. De gemiddelde persoon spendeert rond de 1500 euro aan uit eten en drinken. Wanneer je meer voor jezelf kookt of thuis een drankje doet kan dat goed meehelpen.

 

Michael

Michael

Inkomensadviseur

Michael is een adviseur binnen Bewindvoering Spijkenisse. Graag biedt hij een reddingsboei voor de mensen die in een moeilijke financiële situatie zitten door middel van het schrijven van blogs zodat mensen zelfredzaam worden.

Contact

Wilt u ook graag weer uw bankzaken op de rit krijgen? Onze succesvolle bewindvoerders kunnen u hierbij de juiste ondersteuning bieden.

085-301 2203

(Ma-Vr 8.00-18.00)