Bewindvoering Tiel

Bewindvoering Tiel zorgt samen met de juiste bewindvoerders ervoor dat mensen die problemen met hen bankzaken geholpen worden door

Bewindvoering Tiel

Heeft u op het moment problemen met uw financiën vanwege schuldeisers of kunt u uw bankzaken niet meer behartigen? Bij Bewindvoering Tiel zijn wij gespecialiseerd op bewinden met een problematische schuld achtergrond en mentale achtergrond. Hierdoor kunnen wij u de ondersteuning bieden die u van een bewindvoerder zou moeten kunnen verwachten. Wij zorgen ervoor dat we uw financiën weer uit de knoop zullen halen, en alles weer gaan organiseren en ordenen. Het voordeel voor u is dat u hierdoor meer tijd aan uw zelf kan spenderen, en uw tijd kan gebruiken voor zaken die er voor u toe doen.

Een bewindvoerder voor Tiel

Wij vinden het erg belangrijk dat mensen die onder bewind staan zich comfortabel voelen dat de bankzaken door een bewindvoerder wordt geregeld. Hierdoor hebben wij een specifiek persoon voor regio Tiel en omgeving. Hierdoor zijn wij meer bekend met de gewoontes van de regio. Onze bewindvoerders voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de rechtbank, maar ook additionele eisen die wij stellen aan onszelf en door de branchevereniging.

Wat kan u verwachten van bewindvoering?

Bij bewindvoering neemt de bewindvoerder verschillende taken over op financieel vlak. Dit houdt dus in dat de bankzaken tegenwoordig door de bewindvoerder worden geregeld, hier heeft u dus geen omkijken meer naar. Dit gebeurd volgens verscheidene stappen die ondernomen moeten worden bij het begin van het bewind.

  1. Aanvraag (Nieuwe) Bankrekening
  2. Schuldeisers
  3. Inkomsten
  4. uitgaven

Wanneer u onder bewind komt te staan zal er een nieuwe bankrekening geopend worden. Dit is de beheerrekening. Op de beheerrekening zullen alle inkomsten en uitgaven terecht komen. Dit gebeurd zodat u er zeker van bent dat alles daadwerkelijk betaald wordt.

Alle schuldeisers zullen aangeschreven worden, wij zullen ervoor zorgen dat het correspondentie adres gewijzigd wordt naar dat van ons. Hierdoor ontvangt u geen post meer van de schuldeisers.

Wij zullen kijken of alle inkomsten juist zijn, en de mogelijkheden bekijken om additionele toeslagen aan te vragen waar u recht op kan hebben. Dit zullen wij voor u doen.

Alle uitgaven zullen verlopen vanuit de beheerrekening. Op deze manier zijn wij ervan verzekerd dat alle betalingen gedaan kunnen worden. Een huurachterstand zal in principe niet voorkomen tijdens een bewindvoering.

In Nederland staan er 260.000 mensen onder bewind, de samenleving is steeds complexer geworden. Heeft u ook moeite met uw bankzaken? Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken. U kunt ons aanmeldformulier invullen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.Aanmeldknop pijl

Bewindvoering Tiel werkt samen met gemeente Tiel