Bewindvoering ZwolleUit recent onderzoek blijkt dat er in Nederland op dit moment 8500.000 gezinnen te maken hebben risicovolle dan wel met problematische schulden. Het hebben van schulden is niet alleen een financieel probleem het brengt ook spanning met zich mee binnen uw gezin en relatie.

U merkt de spanning en financiële problemen niet alleen bij het doen van uw boodschappen maar ook bij huisvesting, gezondheid, opvoeding van de kinderen, lidmaatschap van sportverenigingen. Daarnaast is gebleken dat uw prestaties op werk negatief worden beïnvloed wanneer u te maken heeft met schulden. Uiteraard wilt u de schulden zo snel mogelijk opgelost hebben en gelieve geen schuldeisers meer aan uw deur. Bewindvoering Zwolle helpt mensen die in een situatie zitten met bovenstaande problemen.

Hoe kan Bewindvoering Zwolle u helpen?

Komt u er zelfstandig niet uit om uw financiële zaken goed te beheren en bent u het overzicht kwijt? Voor mensen als u hebben wij een specifieke service opgericht, Bewindvoeing Zwolle. Ons bewind heeft een focus op deze unieke regio.

U geniet dan van een volwaardige en professionele organisatie gespecialiseerd in Bewindvoering en mentorschap. Onze bewindvoerders laten jaarlijks de werkprocessen en financiële handelingen controleren door de rechtbank en de branchevereniging. Op deze manier bent u gegarandeerd van een betrouwbare en ervaren bewindvoerder.

Wanneer u onder bewind staat zullen wij alle schuldeisers voor u aanschrijven en dat alle correspondentie via ons moet lopen. Hierdoor wordt u ontlast van de schuldeisers en krijgen wij de mogelijkheid om te kijken naar een spoedige oplossing.

Hoe worden de schulden opgelost?

Heeft u problemen met schuldeisers? Een bewindvoerder beschermt u tegen hen. Zodra u bij ons onder bewind staat dienen de deurwaarders en incassobureaus te melden bij uw bewindvoerder. U en uw gezin krijgen geen deurwaarders meer aan de deur. Hierdoor zal u een gevoel van rust krijgen en wordt er gewerkt aan stabiliteit en kunt u weer van het leven genieten zoals u dat graag wilt.

Bent u woonachtig in Zwolle en zoekt u een bewindvoerder? Bewindvoering Vitaal is al jaren actief als professioneel bewindvoerders organisatie onder andere in: Zwolle, Kampen, Heerde, Hattem, Apeldoorn, Hengelo, Assen, Meppel, Emmen,  Almelo, Lelystad, Nijkerk, Nunspeet Ede, Wageningen, Beuningen en Nijmegen.

Wij werken actief samen met gemeente Zwollle

Direct bewindvoering aanvragen? U kunt ons bellen op 085- 0290 570, u kunt ook ons contact formulier invullen wij dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.Aanmeldknop pijl