Aanvraag

Een aanvraag tot bewindvoering verloopt in principe altijd via de rechtbank, maar natuurlijk voor de rechtbank een oordeel vormt zijn er achter de schermen andere zaken gaande. Er wordt gekeken of er wel inderdaad onderbewindstelling nodig is, of eventueel schuldsanering.

[wpforms id=”868″]

Hoe verloopt een Aanvraag

Met het volgende aanvraagformulier kunnen wij inschatten wat voor mogelijkheden wij u kunnen bieden. Het formulier dient ter ondersteuning, zodat wanneer wij contact met u opnemen de mogelijkheden snel aan u kunnen vertellen. Wanneer u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen, hier staan wij voor u klaar.

Wat wordt gedaan na de aanvraag?

De bewindvoerder zal alles voor u regelen op financieel gebied. Bij enige financiële vragen kunt u ten alle tijden Bewindvoering Vitaal raadplegen. Wij regelen onder andere dat u een degelijk dagelijks leven kan hebben. Hierbij kunt u denken aan bijzondere bijstand aanvragen voor een koelkast of andere toebehoren binnen uw woning. Vervolgens zullen wij ook kijken of alle toeslagen waar u recht op heeft aangevraagd zijn. Zo niet dan zullen wij dat ook direct regelen. Verder doen wij ook belastingaangifte en het beheren van een PGB-Budget.

Wanneer er schulden aanwezig zijn zal Bewindvoering Vitaal proberen afspraken te maken met de bedrijven of personen. Hierbij kijkt Bewindvoering Vitaal naar kwijtschelding of een betalingsregeling..

Door onze werkwijze staan wij bekend als een overzichtelijke bewindvoerder. Wij geloven dat mensen geneigd zijn tot het goede, en onze klanten laten dit elke dag zien. Wij geloven erin dat vrijheid een onafhankelijkheid een streefpunt is.

Bij enige vragen kunt u ons bellen.