Bewindvoering Vitaal

Wij helpen mensen in de regio om de bankzaken op orde te stellen en rust & stabiliteit terug te krijgen.
Over bewindvoering085-301 2203

Ondersteuning met de financiën

Wat is bewindvoering?

Een bewindvoerder beheert en administreert uw bankzaken. Dit houdt in dat u ervan verzekerd bent dat alle vaste lasten betaald zullen worden en dat er naar oplossingen gekeken zal worden voor eventueel openstaande schulden. Voor vele mensen brengt bewindvoering rust en stabiliteit met zich mee omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de financiën.

De doelstelling van bewindvoering is om u te beschermen tegen bijvoorbeeld schuldeisers. Veel mensen zijn niet op de hoogte van de wettelijke plichten van schuldeisers. Hierdoor kan misbruik ontstaan.

Bewindvoering is voor velen de eerste stap om alles weer op de rails te krijgen. Hierdoor krijgt u weer rust en stabiliteit, en bent u gegarandeerd dat alle zaken goed georganiseerd zijn.

Word direct geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Op zoek naar advies? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

Waar wij goed in zijn

Financiën stabiliseren

Aanvraag schuldhulp

Opstellen budgetplan

Betalen vaste lasten

U

Subsidies & toeslagen

Afbetalingen treffen

w

Contact met schuldeisers

Voorkomen van misbruik

Wat wij voor u kunnen betekenen

De doelstelling van bewindvoering is om mensen te beschermen, dit wordt ookwel beschermingsbewind genoemd. Tegenwoordig leven wij in een zeer complexe samenleving, hierdoor is het voor velen lastig om de financiën goed op de rit te krijgen. Hierbij kan gedacht worden aan subsidies, toeslagen maar ook incassobureau’s en schuldeisers. Een bewindvoerder beschermt deze mensen van eventuele incassoprocedures maar zorgt er ook voor dat de vaste lasten betaald worden en de toeslagen & subsidies aangevraagd wordt. Al met al krijgt u ondersteuning met de bankzaken zodat u weer perspectief krijgt op de toekomst, maar ook een stabiel leven kan leiden.

“Door bewindvoering heb ik weer een schone lei en nieuw perspectief”

Bewindvoering is een maatregel waar ik bij het begin veel moeite mee had. Ik vond het toch lastig om mijn financiën uit handen te geven, maar op het moment liep het ook niet meer. Bewindvoering heeft mij geholpen om verantwoord met mijn geld om te gaan.

Marlies

Vanwege familie problemen was ik niet goed in staat mijn belangen te behartigen. Hierdoor heeft een bewindvoerder mijn bankzaken tijdelijk overgenomen. Dit gaf mij veel rust en mij de mogelijkheid om alle familie zaken goed te organiseren.

Gerrit

Veelgestelde vragen

Wat is het proces?
  1. Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.
  2. Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.
  3. Als de formulieren volledig en klaar zijn gaan we een budgetplan opstellen en deze versturen naar de relevante partijen.
Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd, vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Wij werken alleen samen met geaccodeerde bewindvoerders door de rechtbank, tevens zijn de bewindvoerders waar wij mee samenwerken aangesloten bij een branchevereniging. Ook moeten de bewindvoerders jaarlijks verantwoording afleggen, en een VOG kunnen overhandigen.

Contact

Telefoon

085-301 2203