Tegenwoordig is het veel voorkomend dat mensen schulden hebben, en voornamelijk omdat vele huizen onder water zijn komen te staan. Staat u ook op het punt om geen post meer te openen of bent u bang voor mogelijke deurwaarders? Op het moment zijn er in Nederland 750.000 mensen met betalingsachterstanden. U bent zeker niet de enige die graag wilt dat er actie ondernomen wordt. Hoe heeft dit tot zulke groten kunnen oplopen? De grote vraag is hoe lossen we dit op, en kunnen we dit als een samenleving wel goed oplossen. Hiervoor hebben wij een duidelijk antwoord.

Schulden problematiek

De schulden problematiek is begonnen in 2008 met de crash van de Amerikaanse huizenmarkt, vervolgens werden ook in Europa huizen minder waard waardoor de meeste burger hun huis met verlies moesten verkopen. Ook omdat het economisch erg goed ging gingen mensen vaak meer besteden of juist kopen op afbetaling. Wanneer de personen ontslagen werden konden ze de lening of krediet niet meer terug betalen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor.

Budget beheer

Wanneer u oplopende schulden heeft maar u weet niet goed hoe u eraf moet komen is een makkelijke oplossing budget Beheer. Met budget beheer wordt er een aparte rekening geopend waarvan alle vaste lasten betaald worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of alles wel op tijd betaald is, want dat zullen wij voor u doen. Vervolgens zullen wij contact opnemen met de schuldeisers, en een voorstel indienen van een betalingsregeling of kwijtschelding van de schulden. Hierdoor krijgt u een duidelijk plan wat de mogelijkheden zijn. Budget beheer kan vaak vergoed worden door de gemeente. Gemeente Almelo is hier erg progressief in, en staat klaar voor het welzijn van haar burgers.

Wilt u ook rust en stabiliteit, en eindelijk weer kunnen doen wat u leuk vindt? Neem dan even contact met ons op.