Een passende oplossing met Bewindvoering Apeldoorn

Bewindvoering Apeldoorn helpt mensen door moeilijke tijden heen te komen. Door de financiën weer goed op de rit te hebben krijgt u de mogelijkheid om te genieten van het leven.

Over Bewindvoering Apeldoorn

Bent u woonachtig in Apeldoorn en zoekt u een bewindvoerder? Bewindvoering Apeldoorn is actief in Apeldoorn en biedt u een specialistische, ervaren en betrouwbare bewindvoerder. Vanwege onze ervaring zijn wij vele jaren succesvol in het voeren van bewind en het effectief oplossen van openstaande schulden. Bewindvoering zorgt ervoor dat de financiën voor u geregeld worden. Op het moment staan 260.000 mensen onder bewind in Nederland, en dit heeft een goede reden. De samenleving is complexer geworden, hierbij kan gedacht worden aan kwijtscheldingen en toeslagen.

Wanneer past bewind bij u?

Het kan voorkomen dat er een zich een moment in uw leven is dat uw (tijdelijk) niet in staat bent om zelfstandig uw financiën op een verantwoordelijke wijze te beheren. Denkt u hierbij aan:

  • (problematische) schulden
  • Fysiekbeperking
  • Psychische beperking

Wanneer de bovenstaande redenen toepassing op u heeft dan kunt u bewindvoering aanvragen. Voor vele mensen in Nederland geeft bewindvoering een rustgevende werking. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw financiën.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-0290 570.

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Een Apeldoornse Bewindvoerder

Voor Apeldoorn hebben wij een specifieke service ontwikkeld, Bewindvoering Apeldoorn. Wanneer u onder bewind staat zal uw bewindvoerder zorg dragen voor het beheren en administreren van uw financiële zaken. Dit betekent dat u uw financiële zaken niet meer zelfstandig behartigd, dit doet de bewindvoerder voor u. De bewindvoerder zal voor u belastingtoeslagen aanvragen en verzorgd de jaarlijkse belastingaangifte. Tevens worden uw schuldeisers aangeschreven. Dit houdt in dat incassobureaus en gerechtsdeurwaarders zich dienen te melden bij uw bewindvoerder. Heerlijk toch, geen deurwaarders meer aan uw deur? Hierdoor kiezen vele mensen voor bewindvoering het levert voor u rust en stabiliteit op.

U geniet dan van een volwaardige en professioneel bewindvoerders kantoor. Bewindvoering Vitaal laat zijn processen en dienstverlening jaarlijks controleren door verschillende rechtbanken en de branchevereniging voor professionele bewindvoerders. U wil toch ook een professionele en betrouwbare bewindvoerder?

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.