Bewindvoering Haaksbergen Ondersteunt

Onze bewindvoering zorgt in de gemeente voor een financieel stabiele toekomst voor velen. In een steeds complexere samenleving bied bewindvoering vaak de uitkomst.

Over Bewindvoering Haaksbergen

Het is vaak niet zichtbaar, maar vele mensen in Haaksbergen hebben moeite met de financiën. Dit kan vele oorzaken hebben, zoals een scheiding, overlijden of werkloos raken. Schulden zijn snel gemaakt, maar helaas niet makkelijk weg te werken. Doordat vele mensen dit ervaren hebben wij Bewindvoering Haaksbergen opgericht zodat wij de lokale mensen kunnen bijstaan in een moeilijke tijd. Onze bewindvoering is al jaren gespecialiseerd op het voeren van een effectief bewind, en zorgt ervoor dat een passende oplossing gevonden wordt voor de huidige problemen.

Onze Bewindvoerders

Al onze bewindvoerders voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld vanuit de rechtbank en de branchevereniging. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste zorg en ondersteuning. Doordat wij een persoonlijke aanpak hanteren kunnen we u garanderen dat wij een kwalitatieve service verlenen. Door een goede samenwerking met de bewindvoerder wordt het beste uit de mogelijkheden gehaald om zo snel mogelijk weer financieel onafhankelijk te worden.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

6 + 6 =

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

U kunt ons formulier invullen, of bel ons gerust even op. Wij zullen gezamenlijk bespreken waar u tegenaan loopt en of bewindvoering inderdaad een optie voor u is. Vervolgens gaan we kijken wanneer we een afspraak met u kunnen inplannen. Wij begrijpen dat u graag snel en afspraak zou willen maken, wij doen altijd ons best om dit zo spoedig mogelijk met u te bespreken. Eenmaal een datum geprikt dan komen wij op de desbetreffende tijd en datum bij u langs.

Persoonlijk Gesprek

Wij komen in principe bij u thuis langs, tenzij u gelieve op ons kantoor wilt komen. Onze voorkeur gaat uit om bij u thuis langs te komen aangezien wij hierdoor een goede indruk van u en uw situatie kunnen krijgen. De bewindvoerder is er om uw belangen te behartigen. Tijdens het gesprek zullen de mogelijkheden voor bewindvoering besproken worden, en kijken of het goed bij u past. Vervolgens zullen de formulieren ingevuld worden.

Aanvraag Indienen

Eenmaal alle gegeven aanwezig zullen we, wanneer u akkoord gaat, het verzoek indienen bij de rechtbank. De rechtbank zal zich buigen over het verzoek en bekijken of het inderdaad noodzakelijk is om u onder bewind te stellen. Mogelijk wordt er een hoorzitting ingepland. Eenmaal het bewind uitgesproken zal er een beschikking worden opgemaakt dit is het bewijsstuk vanuit de rechtbank dat het bewind is uitgesproken.

/

i

Ontvangen Beschikking

Wanneer het bewind is uitgesproken zal de beschikking door de rechter worden opgesteld. Wanneer de beschikking is ontvangen gaan wij gelijk bezig om alles zo snel mogelijk in orde te maken, de beschikking geeft on hiervoor de rechtelijke macht. Hierbij kunt u denken aan het aanschrijven van de partijen waar u financiële relaties mee heeft.

Nieuwe Bankrekeningen

Het eerste wat Bewindvoering Haaksbergen voor u zal doen wanneer u onder bewind staat is nieuwe bankrekeningen aan te vragen. Wij zullen een beheerrekening en leefgeldrekening voor u openen. Op de beheerrekening zullen alle inkomsten komen en vaste lasten betaald worden. Op de leefgeldrekening wordt wekelijks of maandelijks een bedrag gestort. Dit is het bedrag dat u vrijuit kunt besteden, maar ook zeker weet dat alle vaste lasten betaald worden.

j

Aanschrijven Instanties

Wanneer eenmaal de bankrekeningen zijn aangevraagd kan het bewind opgestart worden. Wij zullen alle bekende instanties in kennis stellen dat wij op het moment verantwoordelijk zijn voor de financiën. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat alle inkomsten en vaste lasten vanuit de beheerrekening wordt gedaan. Tevens onderhouden wij ook het contact met mogelijke schuldeisers. Wij merken dat meeste mensen bewindvoering ervaren als rust en stabiliteit.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Een Passende Oplossing

Wij zijn van mening dat in goed overleg alles mogelijk is, en hetzelfde geld voor het bewind. Wanneer de verwachtingen van elkaar bekend zijn kunnen er stappen voorwaarts gezet worden. Met de juiste plan van aanpak wordt u snel weer schuldvrij of zelfstandig. Wij merken dat velen vaak een periode van rust en stabiliteit zoeken, en dit kunnen wij ons goed voorstellen. Wanneer u stress of spanning ervaart heeft dit vaak grote gevolgen voor u, maar ook voor uw naasten. Met bewindvoering bieden wij de mogelijkheid om hier afstand van te nemen, zodat u zich weer kan richten op zaken die er voor u toe doen.

Bewindvoering Haaksbergen werkt samen met Gemeente Haaksbergen

[wpforms id=”836″]

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.

Contactformulier

15 + 13 =