Bewindvoering Leeuwarden Biedt Steun

Bewindvoering Leeuwarden biedt steun aan mensen die moeite hebben met de financiën. Door onze vele jaren ervaring kunnen wij voor een op maat gemaakt plan opstellen, zodat de rust en stabiliteit terugkeert.

Over Bewindvoering Leeuwarden

Komt het bij u voor dat u tijdelijk of langdurig uw financiële belangen moeilijk kan behartigen? Met bewindvoering helpen wij mensen met lichamelijke of geestelijke problemen wat kan voorkomen door ziekte of ouderdom om de bankzaken toch goed te regelen. Ook helpen wij mensen met problematische schulden, om ervoor te zorgen dat er geen hoge kosten gemaakt worden door incasso bureau’s of deurwaarders. Uiteraard gaan wij ook kijken, wanneer er een schuldenproblematiek aanwezig is, om een passende oplossing te vinden.

In principe doen wij uw administratie voor u. Wij van Bewindvoering Leeuwarden zijn actief in de regio Leeuwarden maar ook omliggende plekken.

Onze Bewindvoerders in Leeuwarden

Omdat wij weten dat Friesland en in het bijzonder Leeuwarden een unieke regio is hebben wij een specifieke bewindvoerder en service opgericht voor de regio. Onze service, Bewindvoering Leeuwarden, zorg ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Omdat wij bekend zijn in de regio kunnen wij u ondersteunen waar mogelijk en eventueel doorverwijzen wanneer u hier behoefte aan heeft. Al met al proberen wij een zo’n persoonlijk mogelijke aanpak te hanteren aangezien ieder persoon anders is met andere wensen.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

 

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Wat houdt bewindvoering in?

Beschermingsbewind is bedoeld om uw financiële zaken te beschermen en behartigen. Met tussenkomst van de kantonrecht, waar u uw verzoek tot onderbewindstelling kunt indienen, wordt uw gehele financiële administratie uit handen genomen door een bewindvoerder. Bewindvoering  is onze specialisatie waarbij u erop kunt vertrouwen dat het een onafhankelijke en professionele partij is die uw belangen behartigd.  Wat houdt beschermingsbewind in? Wat regelen wij en wat betekent dit voor u?

 

  • Inventarisatie inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden.
  • Stabilisatie van u financiële situatie.
  • Voorzieningen aanvragen (zoals toeslagen, kwijtscheldingen).
  • Verzorging belastingaangifte.
  • U post wordt rechtstreeks naar de bewindvoerder gestuurd.
  • U ontvangt een vast bedrag aan week- of maandgeld voor persoonlijk onderhoud.
[wpforms id=”836″]

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.