Bewindvoering Tilburg

Vele mensen hebben problemen met de financiën.  Bent u op zoek naar economische zekerheid en stabiliteit? Onze bewindvoering biedt een uitweg in uw situatie.

Wat u kan verwachten van onze bewindvoerders

Al onze bewindvoerders voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hierbij kunt u denken aan een regelmatige controle maar ook aan een passend diploma om u de hulp te kunnen bieden die u verwacht. Een bewindvoerder ondersteunt u in de bankzaken, en zorgt ervoor dat alle zaken op orde worden gesteld. Wanneer u onder bewind staat zal alle financieel relevante post verstuurd worden naar de bewindvoerder. Hij behandeld de post, en zorgt dat de juiste acties ondernomen worden. Onze bewindvoerders hebben de expertise en kennis om u verder te helpen, al is het met schuldeisers, sociale subsidies of achterstanden. U kan van Bewindvoering Tilburg de service verwachten die u zoekt.

Hoe krijgt ik rust en stabiliteit met bewindvoering?

Wij begrijpen dat in financieel moeilijk weer zitten kan leiden tot onrust en instabiliteit. Wanneer eenmaal bewindvoering is uitgesproken zal de bewindvoerder alle acties ondernemen. De contactpersonen en bedrijven die u heeft doorgegeven zal de bewindvoerder aanschrijven om ervoor te zorgen dat alle gegevens bij ons terecht komen maar ook dat toekomstige poststukken bij ons binnen zullen komen. Hierdoor ontvangt u zelf geen financieel relevante post meer, en verloopt het contact met de schuldeisers door de bewindvoerder. Buiten dat om gaan wij kijken naar een oplossing voor de schuldenlast. Hierdoor weet u zeker dat alle zaken goed geregeld zijn.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

U kunt ons formulier invullen, of bel ons gerust even op. Wij zullen gezamenlijk bespreken waar u tegenaan loopt en of bewindvoering inderdaad een optie voor u is. Vervolgens gaan we kijken wanneer we een afspraak met u kunnen inplannen. Wij begrijpen dat u graag snel en afspraak zou willen maken, wij doen altijd ons best om dit zo spoedig mogelijk met u te bespreken. Eenmaal een datum geprikt dan komen wij op de desbetreffende tijd en datum bij u langs.

Persoonlijk Gesprek

Wij komen in principe bij u thuis langs, tenzij u gelieve op ons kantoor wilt komen. Onze voorkeur gaat uit om bij u thuis langs te komen aangezien wij hierdoor een goede indruk van u en uw situatie kunnen krijgen. De bewindvoerder is er om uw belangen te behartigen. Tijdens het gesprek zullen de mogelijkheden voor bewindvoering besproken worden, en kijken of het goed bij u past. Vervolgens zullen de formulieren ingevuld worden.

Aanvraag Indienen

Eenmaal alle gegeven aanwezig zullen we, wanneer u akkoord gaat, het verzoek indienen bij de rechtbank. De rechtbank zal zich buigen over het verzoek en bekijken of het inderdaad noodzakelijk is om u onder bewind te stellen. Mogelijk wordt er een hoorzitting ingepland. Eenmaal het bewind uitgesproken zal er een beschikking worden opgemaakt dit is het bewijsstuk vanuit de rechtbank dat het bewind is uitgesproken.

/

i

Ontvangen Beschikking

Wanneer het bewind is uitgesproken zal de beschikking door de rechter worden opgesteld. Wanneer de beschikking is ontvangen gaan wij gelijk bezig om alles zo snel mogelijk in orde te maken, de beschikking geeft on hiervoor de rechtelijke macht. Hierbij kunt u denken aan het aanschrijven van de partijen waar u financiële relaties mee heeft.

Ontvangen Bankrekeningen

Het eerste wat Bewindvoering Haaksbergen voor u zal doen wanneer u onder bewind staat is nieuwe bankrekeningen aan te vragen. Wij zullen een beheerrekening en leefgeldrekening voor u openen. Op de beheerrekening zullen alle inkomsten komen en vaste lasten betaald worden. Op de leefgeldrekening wordt wekelijks of maandelijks een bedrag gestort. Dit is het bedrag dat u vrijuit kunt besteden, maar ook zeker weet dat alle vaste lasten betaald worden.

l

Aanschrijven Instanties

Wanneer eenmaal de bankrekeningen zijn aangevraagd kan het bewind opgestart worden. Wij zullen alle bekende instanties en gemeente Tilburg in kennis stellen dat wij op het moment verantwoordelijk zijn voor de financiën. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat alle inkomsten en vaste lasten vanuit de beheerrekening wordt gedaan. Tevens onderhouden wij ook het contact met mogelijke schuldeisers. Wij merken dat meeste mensen bewindvoering ervaren als rust en stabiliteit.

Wat Bewindvoering Tilburg uniek maakt

Onze bewindvoering voldoet aan alle en meer kwaliteitseisen gesteld door de rechtbank en de branchevereniging. Als bewindvoerder is het belangrijk om een aantal uitgangspunten te hebben. Onze kernwaardes zijn daarom ook het volgende; Professionaliteit, Integriteit en Transparantie. Wij proberen in onze werk wijze altijd te denken aan onze kernwaardes, en zijn hierdoor ook groot geworden. Wij werken met een online systeem waarmee u 24 uur per dag uw financiële gegevens kan inzien zoals het budgetplan en de aflossingen van de schulden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bewindvoering Tilburg? Dan kunt u rechts het formulier invullen en dan zullen wij spoedig contact met u opnemen om te praten over de mogelijkheden.

[wpforms id=”836″]

Wat te doen wanneer er beslag wordt gelegd

Wanneer u te maken krijgt met schuldeisers dan kan het woordje beslag of executiemaatregelen in de brief voorkomen. Dan weet u natuurlijk dat het vrij serieus is, maar wat houdt het voor u in en welke maatregelen kan een schuldeiser nemen om uiteindelijk toch zijn geld te ontvangen? Wij gaan u antwoord geven over de mogelijke executiemaatregelen en wat u hier tegen kan doen.

Het meest bekende beslag is het loonbeslag. Loonbeslag houdt in dat er elke maand een stukje van uw inkomen naar de schuldeiser toe gaat. Om welk bedrag het gaat is afhankelijk van uw situatie zoals huur/hypotheek, zorgkosten en huishoudedensamenstelling. Deze berekening wordt ook wel de beslagvrije voet genoemd. Dit is het bedrag wat u maandelijks moet overhouden om van te kunnen leven. Helaas kan u weinig doen tegen een loonbeslag behalve een juiste beslagvrije voet versturen naar de schuldeiser.

De twee vorm van beslaglegging is bankbeslag. Bankbeslag houdt in dat alle gelden van uw bankrekening gestort worden op een goederenrekening. Hier kan u niet bij, en zal pas vrijgegeven worden door de bank 30 dagen nadat het beslag is gelegd. De reden hiervoor is dat de beslagvrije voet van toepassing is. Ons advies is om zo snel mogelijk contact op te nemen met de bank en de schuldeiser en de beslagvrije voet aan te leveren. Anders kan het zomaar zijn dat u een lange tijd zonder geld komt te zitten.

De laatste beslaglegging en ook wel de meest bekende is de boedelbeslag. Bij boedelbeslag wordt er beslag gelegd op uw goederen. Dit kan uw auto, tv of bankstel zijn. In principe is dit het meest vervelende beslaglegging, want uw eigendommen worden meegenomen. Gelukkig is het niet veel voorkomend. Wanneer u een brief krijgt van een schuldeiser kijk dan altijd of er staat aangegeven wanneer de beslaglegging zal plaatsvinden, wanneer dit niet is aangekondigd hoeft u zich niet direct zorgen te maken, en kunt u het meer zien als dreigende taal.

Eric

Eric

Bewindvoerder

Eric is een bewindvoerder binnen ons bedrijf. Hij is gespecialiseerd in schulden bewinden. Zijn doelstelling is om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen voor de openstaande schulden zodat u weer rust & stabiliteit ervaart.

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.