Bewindvoering Utrecht Ondersteunt

Bewindvoering Utrecht biedt mogelijkheden in de provincie om de bankzaken in orde te krijgen. Doordat wij een doelgerichte methode hebben zorgen wij altijd voor de juiste ondersteuning.

Over Bewindvoering Utrecht

Heeft u schulden of zijn er andere zaken in uw leven gaande waardoor u moeite heeft met uw eigen bankzaken goed te regelen? Dan zou bewindvoering voor u een goede optie kunnen zijn. Met bewindvoering zorgt de bewindvoerder ervoor dat al uw bankzaken goed geregeld zijn. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dat de huur betaald wordt, maar ook zullen we alle schuldeisers voor u afhandelen. Wij van Bewindvoering Utrecht zullen al het contact doen met hen. Hierdoor ontstaat er voor u meer rust en stabiliteit.

Onze Bewindvoerders

Voor Utrecht hebben wij specifiek een specifieke service ontwikkeld, Bewindvoering Utrecht. Wij zijn van mening dat de stad een specifieke een eigen cultuur heeft. Onze bewindvoerder weet wat er gaande is in de regio en kan hierbij de beste ondersteuning bieden.

Door onze persoonlijke aanpak gaan wij een plan voor u op te stellen hoe we alle zaken goed kunnen inventariseren. Vervolgens vinden wij het belangrijkst dat de vaste lasten als eerste betaald worden. Dit is de huur, gast/water/electra, telefonie/ internet en andere zaken die er voor u toe doen. Omdat wij begrijpen dat ieder persoon anders is wordt dit plan voor u open gesteld zodat als u aanpassingen wil maken dat we hier gezamenlijk naar kunnen kijken. Wij zijn van mening dat een goed gesprek vaak de beste oplossing is.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

[wpforms id=”836″]

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Hoe worden de schulden opgelost?

Wanneer u onder bewind komt te staan dan zullen wij de schuldeisers in kennis stellen dat wij op het moment de bankzaken doen voor u. Dit houdt in dat alle correspondentie met de schuldeisers dan met ons verloopt aangezien wij de bankzaken voor u regelen. Vervolgens zullen wij kijken of alle schuldeisers zich wel houden aan de wetgeving. De wetgeving omtrent incasso en openstaande vorderingen is een lastig. Wij hebben kennis van de wetgeving waardoor wij zullen vragen om een rentestop, en zullen wij kijken naar een passende oplossing voor de huidige problemen. Wij merken dat onderbewindgestelden de volgende zaken als positief ervaren.

Aan de rechter zijde vindt u ons contact formulier. Wanneer u dit formulier invult zullen wij spoedig contact met u opnemen om te kijken wat bij u past.

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.