Bewindvoering Wijchen zorg voor stabiliteit

Bewindvoering Wijchen ondersteunt in de regio met financiële rust en stabiliteit. Door onze jaren van ervaring bieden wij een passende oplossing.

Bewindvoering Wijchen

De schuldenproblematiek in Nederland neemt alleen maar toe. Het kan zomaar gebeuren dat u in een wat mindere tijd van het leven verkeerde keuzes heeft gemaakt, en hierdoor kan het voorkomen dat de schulden zijn wezen oplopen. Dit is erg vervelend voor u, en waarschijnlijk bent u op zoek naar een oplossing. Bij Bewindvoering Wijchen bieden wij een oplossing om de kalmte en rust weer terug te laten keren naar het huishouden. Met duidelijke afspraken kunnen wij veel voor u betekenen, en kunnen we kijken naar wat een passende oplossing is voor het huidige probleem.

Een Bewindvoerder in Wijchen

Vele mensen zoeken een bewindvoerder die hen begrijpt. Dit is ook heel logisch aangezien een bewindvoerder toch de financiën overneemt. U wilt iemand die u vertrouwt en waar afspraken mee gemaakt kunnen worden. Dit vinden wij ook erg belangrijk, en doen ons best om zo transparant mogelijk te zijn. U kunt bijvoorbeeld 24 uur per dag al uw financiële gegevens inzien bij ons.

Aangezien een persoonlijke aanpak beter werkt hebben wij ervoor gezorgd dat er één bewindvoerder is verantwoordelijk voor Wijchen. De bewindvoerder kent de regio en kan hierdoor beter inschatten wat u nodig heeft, ook is er veel collaboratie met andere sociale instanties in de regio. Hierdoor kunnen we, wanneer u dat wilt, u doorverwijzen.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Hoe worden de schulden opgelost?

Schulden in Nederland blijft een lastig pakket. Er is vaak veel onduidelijkheid wat er precies mag en kan. Ook proberen de schuldeisers de druk zo hoog mogelijk op te voeren, hierdoor weten vele mensen niet welke schuldeiser ze eerst moeten betalen. Doordat de druk hoog oploopt komt er ook veel spanning en frustratie in het leven.

Preferente schulden zijn schulden die als eerst betaald moeten worden, hierbij kunt u denken aan de belastingdienst, CJIB en het UWV. Bij Bewindvoering Wijchen weten wij precies hoe wij hiermee om moeten gaan, en ervoor te zorgen dat de juiste schulden afbetaald worden zodat u hier niet mee in de problemen komt.

In samenwerking met Gemeente Wijchen

[wpforms id=”836″]

Hoe bewind u kan ondersteunen

Bij Bewindvoering Wijchen proberen wij er altijd voor te zorgen dat de onderbewindgestelden zich comfortabel voelen bij onze organisatie. Dit houdt in dat wij ons best doen zo duidelijk en transparant mogelijk met u te communiceren. Bij bewindvoering moet er een wederzijdse vertrouwen aanwezig zijn. Wij moeten roeien met de riemen die we hebben, maar gezamenlijk is vaak veel mogelijk. Doordat de samenleving steeds complexer is geworden snappen wij goed dat het niet altijd even makkelijk meer is om de financiën op orde te hebben. Wij merken vaak dat de belastingdienst de grootste boosdoener is. Wij zijn goed op de hoogte van de huidige regel en wetgeving, hierdoor zorgen wij ervoor dat uw belangen behartigd blijven.

Wat u van Bewindvoering Wijchen kunt verwachten is een betrouwbare bewindvoering die zijn taken serieus neemt. Wij kunnen gezamenlijk met u bekijken wat er mogelijk is in uw situatie.

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.