Bewindvoering Wageningen Ondersteunt

 

Bewindvoering Wageningen ondersteunt mensen in de gemeente met de financiën. Hierdoor ervaart u balans en zekerheid in het huishouden.

 

Over Bewindvoering Wageningen

Heeft u moeite met een budget maken, of loopt u tegen problemen aan met schuldeisers? Dit is veel voorkomend in Nederland. Er zijn door de overheid al vele initiatieven genomen om de problemen rondom de bankzaken van mensen weg te nemen, maar tot zo ver met weinig succes. Ook in Wageningen hebben vele mensen problemen met schuldeisers, en weten niet hoe dit opgelost moet worden. Ook kan het voorkomen dat u moeite heeft met uw bankzaken doen vanwege een mentale of lichamelijke toestand. Om toch ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt is bewindvoering in het leven geroepen. Wij van Bewindvoering Wageningen staan voor de mensen klaar die tegen deze problemen aanlopen.

Een Wageningse Bewindvoerder

Bewindvoerders moeten voldoen aan vele kwaliteitseisen. Ook heel logisch aangezien het werk vele verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Een bewindvoerder zorgt ervoor dat alle financiële zaken goed op orde zijn gesteld. Voor vele brengt dat veel rust met zich mee, en kunt u zich meer focussen op de zaken die er voor u toe doen.

Bewindvoering is een erg sociaal en persoonlijk vak. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat u dicht bij uw bewindvoerder staat. Hierdoor hebben wij een specifieke bewindvoerder voor Wageningen. Doordat de bewindvoerder weet wat speelt in de regio kan hierop geanticipeerd worden, en passende acties ondernomen worden.

Wordt Direct Geholpen

Heeft u problemen met uw financiën? Wanneer u het onderstaande formulier invult zal een medewerker direct contact met u opnemen om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 085-301 2203.

Ons Werkproces

w

Telefonisch contact

Wij zullen u bellen of u belt ons. Wij gaan inventariseren wat het probleem is en een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk Gesprek

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen de formulieren opgemaakt worden. U krijgt een indruk van ons en wij krijgen een indruk van u.

Aanvraag Indienen

Eenmaal de formulieren ondertekend dan zullen wij deze versturen naar de rechtbank.

Aantal succesvol afgeronde dossiers

Aantal onderbewindgestelden in Nederland

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een aantal vragen heeft. Bewindvoering is niet bij iedereen goed bekend, en al is het bekend dat kunnen er nog steeds vele vragen bij u te binnen schieten. Bewindvoering houdt in dat de bewindvoerder voor u de financiën administreert en beheert. De bewindvoerder zorgt ervoor dat alle betalingen gedaan zullen worden en dat alle vaste lasten betaald worden. Ook zal er gekeken worden, wanneer nodig, hoe de schulden zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Andere veelgestelde vragen vindt u aan de rechterkant.

Hoe worden mijn schulden opgelost?

De schulden worden door ons geïnventariseerd vervolgens wordt er gekeken hoe wij u zo snel mogelijk schuldvrij kunnen krijgen.

Wanneer kan ik een persoonlijk gesprek inplannen?

Wij proberen dezelfde week dat u contact met ons opneemt een afspraak met u in te plannen. Is dit niet mogelijk dan zal het de volgende week zijn.

Hoe ben ik verzekerd van de juiste zorg?

Bewindvoering Vitaal is een geaccordeerde bewindvoering. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen gesteld door de Rechtbank, en onze kwaliteit wordt verzekerd door onze branchevereniging (NBPB).

Altijd een Passende Oplossing

Een bewindvoerder zorg ervoor dat al uw financiën geregeld worden, en dat alle betalingen gedaan worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of de huur wel betaald kan worden en dat het lampje blijft branden aan het eind van de dag. Om bewindvoering aan te vragen zijn er verscheidene gegevens nodig om te kijken hoe er het best geholpen kan worden.

Wij zullen ook kijken of er nog andere subsidies zijn waar u recht op heeft, hierbij kunt u denken aan bijzondere bijstand of additionele toeslagen. Hierdoor loopt u geen inkomsten mis en kan er vooruit gekeken worden naar een financieel stabiele toekomst.

[wpforms id=”836″]

Contact

U kunt ook direct contact met ons opnemen om te praten over de mogelijkheden, dat kunt u zowel telefonisch als per email doen.